BelPi Genetics

Informeert, adviseert en garandeert dé genetisch doorontwikkelde Belgische Piétrain

Over BelPi Genetics

Ondernemersdrift van BelPi Genetics

BelPi Genetics startte in 2015. Het specialiseerde zich in de Belgische Piétrain, Belgisch trots! Het is een innovatief bedrijf, dat met haar professionele aanpak en onderzoeken alles in staat stelt om de genetische vooruitgang van de Belgische Piétrain continu te verbeteren. BelPi Genetics is in België uniek in zijn soort door de investeringen en inzet van moderne technologieën. Wij ontwikkelden het BelPi Piétrain fokprogramma. Dit fokprogramma, met bijbehorende protocollen, wordt gebruikt op de BelPi fokbedrijven. Via het nakomelingonderzoek werken wij aan continue verbetering van de betrouwbaarheid van de fokwaarden. De waarden die wij nastreven zijn samen te vatten als vakmanschap. Technologie en innovatie wordt gebruikt om de kwaliteit, betrouwbaarheid en daarmee de gezondheid van de individuele dieren te waarborgen.

Organisatiestructuur

BelPi Genetics is een BV.

 

Samenwerkingen

De vele metingen die BelPi Genetics verricht worden centraal door Topigs Norsvin research Centre verwerkt tot fokwaarden die betrouwbaarder en nauwkeuriger zijn. Topigs Norsvin is een toonaangevende varkensfokkerijorganisatie, die bekend staat om haar innovatieve genetische oplossingen voor een kosteneffectieve varkens(vlees)productie. Onderzoek, innovatie en het snel delen van genetische vooruitgang zijn de hoekstenen van hun organisatie. Onze samenwerking leidt tot extra genetische verbetering en ook een hoge betrouwbaarheid naar de gebruiker van BelPi eindberen en eindberensperma. Dit zorgt dat het BelPi fokprogramma, nu en in de toekomst garant staat voor een betrouwbaar en kwalitatief product dat past bij de marktvraag.

Ons aanbod

Hoewel de BelPi beren uniek zijn, stelt BelPi Genetics beren ter beschikking aan de varkenshouders en aan KI Centra, waar ook het BelPi eindbeersperma verkrijgbaar is.

Wij garanderen

BelPi Genetics; voor de beste fokwaarden van de Belgische Piétrain.

Neem ook voor advies contact met ons op.

BelPi Genetics; voor de beste fokwaarden van de Belgische Piétrain.